02 Nisan 2014 Çarşamba 12:11
AĞRI'DA ÖĞRENCİLER KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMADA YARIŞTI

Ağrı İl Müftülüğünce  27/03/2014 Perşembe günü Kur’an kursu öğrencileri arasında 18 Yaş Altı ve 18 Yaş Üstü olmak üzere iki kategoride "Yüzünden Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

İbrahim ÇEÇEN Üniversitesi Nezehat ÇEÇEN konferans salonunda düzenlenen yarışmada İl Müftü Vekili Sayın Şevket DİLMAÇ, İl Vaizleri Murat SARI ve Abide ÇİTİL'in oluşturduğu komisyonda iki kategoride yarışmaya katılan 23 kursiyer arasından dereceye giren ilk üç kursiyer belirlendi.

İl Müftü Yardımcısı Sayın Şevket DİLMAÇ, burada yaptığı konuşmada: Bu tür yarışmaların öğrenciler için faydalı olduğunu belirterek, belli aralıklarla bu tür etkinlikler düzenlediklerini, yarışmaya katılan her bir öğrencinin Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumaya gayret gösterdiğini söyledi. “Yarışmaya giren her öğrenci gönlümüzde birincidir, önemli olan birinci olmak değil, yarışmaya katılmaktır.” dedi.

Yarışmada 18 Yaş Altı kategorisinde Şinasi ÜNSAL Kız Kur’an Kursu öğrencisi Nihal KAYA birinci, Taştekne Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Didem TAHTALI ikinci, Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Furkan ARVASİ üçüncü; 18 Yaş Üstü kategorisinde İmam-Buhari Kur’an Kursu öğrencisi Muhammet Reşit ÇİLDAN birinci, Hacı Mehmet Polat Kur’an Kursu öğrencisi Berivan KAYA ikinci, Bölge Yatılı  Kur’an Kursu öğrencisi Sait TANRIKULU üçüncü olarak dereceye girdi. Dereceye giren yarışmacılara ve diğer tüm yarışmacılara  müftü yardımcısı tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

İl Müftü Vekili DİLMAÇ, öğrenci ve kurs hocalarına, ailelerine, eşlerine teşekkür etti. Teşvik amaçlı yapılan bu güzel yarışmaların devamının geleceği müjdesini verdi…












Son Güncelleme: 02.04.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.