19 Nisan 2021 Pazartesi 22:30
Ağrıda Öğretmen Koronavirüse Yenik Düştü

Ocak 2019 yılında Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını tüm dünyada etkisi hızla göstermeye devam ederken Türkeye’de de bu hastalığın pençesinde gün geçtikçe virüs kaynaklı ölüm haberleri gelmeye devam ediyor.

Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Fizik öğretmeni olan Rasim Taş tedavi gördüğü Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde corona nedeniyle hayatını kaybetmesi oldu. Aslen Yozgatlı Rasim öğretmenin yaşamını yitirmesi milli eğitim camiası ve kentte hüzünle karşılandı.

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama:

"Merkez Hüseyın Celal Yardımcı Fen Lisesinde görev yapan Fizik Öğretmeni Rasim Taş tedavi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına sabrı cemil ve milli eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz."

Son Güncelleme: 19.04.2021 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram Taş 2021-04-22 23:24:25

Abim mekanın cennet olsun