25 Kasım 2018 Pazar 19:27
Ağrı’da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım öğretmenler günü Ağrı’da coşkuyla kutlandı. Öğretmenler için etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte öğretmenler de yer aldı.

Öğretmenler Korosundan Konser ile Kutlama

Öğretmenler günü kutlamalar kapsamında, Ağrı’da öğretmenler günü korosu konser verdi. 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları, düzenlenen koru programı ile keyifli şeklide kutlandı.

Koro,öğretmenler korosundan oluşuyor. Kutlamalar sırasında türkü söyleyen öğretmen korosu, kutlamalarda duygusal anlar yaşattı. Farklı farklı söylenen türküler, öğretmenlerin hem coşkulu şeklide kutlama yapmasını hem de duygusal anlar yaşamasına şahit oldu. Kutlamalar özenle yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan koro, öğretmenlerden oluşuyor. Kendi kutlamasında görevli olan koro öğretmenleri, seslendirdiği şarkılar ile kutlamaların hem kendileri için hem de diğer öğretmenler için keyifli olmasını sağladı. Koro şefi olan Ali Cildan, koronun yönlendirmesini yaptı. Son derece başarılı şekilde yönetilen öğretmen korosu, kutlamalarda unutulmayacak dakikaların yaşanmasını sağladı.

Öğretmenler korosu Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Çok sayıda türküler söylendi. Çok sayıda bölgeden seçilmiş olan türküler, koro yönlendirmesini yapan Ali Cildan sayesinde kusursuz şekilde çalındı.

Öğretmenler korosunda olan Selçuk Boran, sahne aldı. Öğretmenler korosundan sahne alan Selçuk Boran, Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni. Seslendirdiği şarkılar ile büyük alkış aldı. Ötmesin bülbüller, Bir ayrılık bir yoksulluk türküleri ile öğretmenler duygusal dakikalar yaşadı.

Zeybek Oynayan Öğretmen Büyük Alkış Aldı

Koronun dışında, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi kutlamalarında zeybek gösterisi de oldu. Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk dendiğinde, akla gelen zeybek oyunu, öğretmenler tarafından ilgi gördü.

Öğretmenlere yoğun duygu dolu anlar yaşatan zeybek oynayan öğretmen diğer öğretmen arkadaşlarından büyük alkış aldı. Eğlenceli anlar yaşanmasında oyunu ile öğretmenler günü kutlamalarının unutulmaz etkinlikleri arasında yer aldı.

Kutlama töreninin sonunda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin öğretmenler korosuna teşekkür etti. Hem eğlendiren hem de bu keyifli gün için öğretmenlere duygulu anlar yaşatan öğretmenlerimiz için Milli Eğitim Müdürü tarafından tebrikler geldi.

Ağrı’da öğretmenler günü kutlaması kapsamında yapılan kutlamalar ile keyifli, duygu dolu anlar yaşandı.

ÖZEL / AĞRIDAHABER

Son Güncelleme: 27.11.2018 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.