28 Kasım 2018 Çarşamba 21:08
Ağrı’da PKK Operasyonu Gerçekleşti 49 Kişi Gözaltına Alındı

Ağrı’da PKK operasyonu yapıldı! 49 Gözaltı 

Ağrı Merkez ve İlçelerinde Operasyon

Merkez ve ilçelerde yapılan Ağrı PKK operasyonu gözaltı ile sonuçlandı. Yapılan operasyon sonucunda ele geçirilen çok sayıda eşya var. Operasyon sonucunda elde geçirilen eşyalar arasında en dikkat çeken, polis beresi ve polis pantolonunun yer almasıdır.

Operasyon tamamlandığında, gözaltına alınan pek çok kişinin dışında, elde edilen eşyalar incelendi. Yakalanan kişilerin eşyaları, saklamış oldukları eşyalar incelemeye sunuldu. Operasyonun başarılı şeklide tamamlanmasının ardından gereken açıklamalar da yapıldı. Herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlanan operasyon sonucunda, şimdi göz altına göre hareket edilecek. Elde edilen bilgilerin ışığında operasyonun başarısının faydalı hale gelmesi sağlanacak. Bilgi almak ve teröristlere yeni operasyonlar düzenlenmesi açısından, Ağrı PKK operasyon sonrası görevlilerin çalıştığını söyleyebiliriz. Polisler ve diğer görevliler, elde edilen bilgi ev eşyaların yararlı olmasını sağlamak açısından elinden geleni yapmaktadır.

Eş Zamanlı Operasyon ve 49 Gözaltı

Gerçekleşe n operasyonda 49 kişi göz altına aldı. Operasyonun başarılı şekilde tamamlanması, sonrasında yapılacak çalışmaların önünü açtı diyebiliriz. Operasyon sonrasında Ağrı Valiliği’nden açıklama geldi. Operasyon ile ilgili yapılan yazılı açıklama, operasyonun sonunda elde edilen eşyalar ile ilgili bilgi veriyor.

Akılda kalıcı olan bulunmuş eşyalar arasında elbette polis beresi ve pantolonu yer alıyor. Yazılı açıklamaya bakıldığında, bunun yanında pek çok eşya ele geçirilmiş olduğunu göreceksiniz. İşte, Ağrı Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama detayları;

‘‘İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüten şahıslara yönelik Ağrı Merkez, Patnos, Tutak, Doğubayazıt, Diyadin, Eleşkirt, ilçelerinde 27 Kasım 2018 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda 49 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyon sonucu yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 27 adet av tüfeği fişeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet polis pantolonu, 1 adet polis beresi, 196 adet CD – DVD ağrı çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.’’

ÖZEL / AĞRIDAHABER

Son Güncelleme: 29.11.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.