11 Nisan 2014 Cuma 18:53
Ağrıda Polis Haftası Selfiesi

Türk Polis Teşkilatı’nın 169’ncu kuruluş yılı nedeniyle Ağrı’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun’u makamında ziyaret etti.

 

Polis Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarete Türkiye Spor Yazarları Derneği Ağrı Temsilcisi Ahmet Genç, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, Anadolu Basın Yayın Birliği Ağrı Şube Başkanı Alirıza Aydemir ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

 

 

Emniyet Müdürü Çoşkun’un Polis Haftasını kutlayan basın mensupları, hafta boyunca yapılan etkinlikleri değerlendirdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, tüm basın mensuplarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tebrik etti. Ağrı halkının seçim sürecinde gösterdiği hassasiyete vurgu yapan Müdür Coşkun, “Ağrı halkı çok kadir şinas bir halktır.

 

 

Bu zor günleri halkımızın gösterdiği sabırla atlattık. Halkımıza ve siz basın mensuplarına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip çalışmamız var ve sizlerde bu ekibin bir parçasısınız” dedi.

 

Ziyaretin ardından son günlerin modası haline gelen selfie pozu hakkında konuşan gazetecilerin fotoğraf çekim teklifini geri çevirmeyen Bayram Coşkun, basın mensupları ile polis haftasına özel selfie pozu verdi. Fotoğraf çekiminin ardından Bayram Coşkun, basın mensuplarını kapıya kadar geçirerek uğurladı.





Son Güncelleme: 11.04.2014 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.