21 Mayıs 2014 Çarşamba 15:51
Ağrıda Seçim Çalışmaları Hızlandı

Ağrı’da, belediye başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler de seçim çalışmalarıhızlandırdı.

 

Ağrı’da 30 Mart yerel seçimlerinin iptal edilmesinin ardından seçimlerin 1 Haziran’da tekrarlanmasına karar verilmişti. İptal edilen yerel seçimin Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) arasında çekişmeli geçmesiyle bu iki parti de mevcut adaylarla seçime gitme kararı aldı. Saadet Partisi, 30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayının sağlık problemleri nedeniyle rahatsızlanması sonucu 1 Haziran seçimlerine belediye başkan adayını değiştirerek, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın’ı Ağrı Belediye Başkanlığı'na aday gösterdi. Seçim çalışmalarının hızlanması ile siyasi partiler adeta bir bayrak yarışına girdi.

 

Ağrı’da seçim çalışmalarının demokratik bir şekilde geçtiğini ifade eden Ömer Feyat isimli vatandaş, tüm partilerin 1 Haziran seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Feyat, “Ağrı’da 1 Haziran’da seçimler yapılacak. Tüm partiler demokratik bir şekilde seçim çalışmalarını yürütüyorlar. İl dışından gelen kişiler de bunu çok rahat bir şekilde görüyorlar. Ben hiçbir partiye üye değilim. Ağrımız için inşallah hangisi hayırlı ise o olur” dedi.






Son Güncelleme: 21.05.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.