09 Mart 2017 Perşembe 10:36
Ağrı'da Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

Gençlik Merkezi çok amaçlı salonda yapılan yarışmada,20 genç en güzel şiiri seslendirmek üzere sahneye çıktı. Zaman zaman katılımcıların duygulu anlar yaşadığı şiir okuma yarışmasında jüri üyeleri birinciyi seçmek için zor anlar yaşadı. Şiir yarışmasını Spor Şube Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Erdoğmuş, okul müdürleri ve öğrenciler dinledi.

Gençlik Merkezi çok amaçlı salonda yapılan yarışmada, 14-17 yaş bayan kategorisinde Ebru Gelturan isimli yarışmacı birinci olurken, aynı yaş grubunda erkeklerde ise Emrullah Aydemir birinci oldu.

Yarışmanın 18-24 yaş bayan kategorisinde de Kübra Ekinci birinci olurken, aynı yaş grubunda erkek kategorisinde Aytaç Kasak birinci oldu.

Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Erdoğmuş yaptığı açıklamada; gerçekleştirilen il birinciliği yarışmasında derece alan öğrencilerin 22 Mart tarihinde Malatya'da yapılacak Doğu Anadolu Bölge Finalinde Ağrı’yı temsil edeceğini belirterek yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Yarışma sonucunda birinci olan gençlere 150 tl’lik hediye çeki takdim edildi.

agri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-001.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-003.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-002.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-004.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-005.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-006.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-007.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-008.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-009.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-010.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-011.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-012.jpgagri’da-siir-okuma-yarismasi-duzenlendi-013.jpg

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.