06 Kasım 2020 Cuma 21:13
Ağrı’da Suç İşlemişti! Muğla’da Yakalandı

Ağrı’da Suç İşlemişti! Muğla’da Yakalandı

Ağrının Tutak ilçesinde işlediği bir suçtan aranması bulunan şahıs Muğla’nın Yatağan ilçesinde yapılan yol kontrollerinde yakalandı.

Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü bir taraftan Covid-19 denetimlerini gerçekleştirirken diğer taraftan suç ve suçlarla mücadelesini de sürdürüyor.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri tarafından aranması olan şahısların iş ve adreslerini tespit etmesinin ardından üç kişi yakalandı.

Ağrı’nın Tutak İlçesinde işlediği bir suçtan dolayı aranan Ş.T. Yatağan ilçesinde işlediği bir suçtan dolayı aranan M.T. ve yine Yatağan İlçesinde işlediği bir suçtan dolayı aranması bulunan E.G. isimli şahıslar Emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Yakalanan 3 şüpheli, Yatağan Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.