30 Mart 2014 Pazar 21:54
Ağrı'da Trafik Kazaları: 1 Ölü, 8 Yaralı

Doğubayazıt ilçesinde yoldaki buzlanma nedeniyle 2 tır, 6 otomobil ve bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

 

Kentte etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 tır, 6 otomobil ve bir yolcu otobüsü, Doğubayazıt-Gürbulak karayolunda şarampole devrildi.

 

Söz konusu sekiz farklı kazada otobüsün altında kalan 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Otobüsün altında sıkışan kişinin cesedi, olay yerine gelen arama kurtarma ekiplerince yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından çıkarıldı. Kazalarda hayatını kaybeden bir kişi ile yaralanan 8 kişinin kimliklerini belirleme çalışmaları sürüyor.

Son Güncelleme: 30.03.2014 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.