29 Ocak 2018 Pazartesi 13:28
Ağrı’da Ücretsiz “Muaythai”Kursu Açıldı

Ağrı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursa şimdilik 21 kişi kayıt yaptırdı.

Kurs eğitmeni Yusuf Göksugüzel yaptığı açıklamada, ücretsiz açılan kursta 21 sporcunun uzakdoğu sporu olan Muaythai öğrendiğini söyledi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve spora olan ilginin arttırılması amacıyla kursun açıldığını belirten Göksugüzel, Kursumuzun açılmasından dolayı bize destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve her zaman spora ve sporcuya maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.

İnşallah bu kurs sayesinde birçok gencimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtaracağız. Yaşları 10 ile 35 arası olan Muaythai branşına merakı olan tüm genç kardeşlerimizi hafta içi günleri saat 17:00-21:00 15 Nisan Spor Salonuna bekliyoruz dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2018 08:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.