12 Mart 2014 Çarşamba 16:40
Ağrı'da Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 40 kilo 970 gram eroin ele geçirildi.

 

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince çevre yolu üzerinde yapılan uygulamada, S.K.'nin kullandığı 34 plakalı aracın durdurulduğu belirtilerek, “Şoförün çelişkili beyanlar vermesi ve tedirgin davranışlarda bulunması üzerine, dedektör köpeklerle araç kontrol edildi.

 

Manas ve Bady adlı narkotik dedektör köpeklerinin, aracın çeşitli yerlerinde yoğun bir şekilde aktif tepki verdiği görülmesi üzerine, suç ve suç unsurlarının bulunabileceği değerlendirilerek arama yapıldı. Yapılan aramada, aracın tavan kısmına özel bölme oluşturulduğu tespit edildi. Oluşturulan zula kapaklarının açılmasıyla, şeffaf poşet içerisinde toplam daralı ağırlığı 40 kilo 970 gram gelen eroin maddesi ele geçirildi.

 

Araç sürücüsü ve yanındaki şahıs gözaltına alınarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda soruşturmaya başlandı” denildi.






Son Güncelleme: 12.03.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.