22 Şubat 2014 Cumartesi 18:04
Ağrı'da Vergi Haftası Kutlamaları

Bu yıl 24 Şubat 2 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası etkinliklerine ilişkin konuşan Kaya, düzenleyecekleri etkinliklerle kamuoyunu vergi konusunda bilinçlendirmek ve geleceğin teminatı olan çocuklara vergiyi sevdirmek ve anlatmak olduğunu söyledi.

 

Kamu giderlerinin temel finans kaynağını vergi gelirlerinin oluşturduğunu ifade eden Kaya "Bu itibarla; kamu hizmetlerinin daha kaliteli olarak sunulabilmesi için tahakkuk eden vergilerin tahsilat oranlarının yüksek oluşu önem arz etmektedir. Bu yıl 24 Şubat - 02 Mart 2014 tarihleri arasında 25 incisini kutladığımız geleneksel Vergi Haftası vesilesiyle, haftanın tüm Ağrılı hemşerilerimize, Defterdarlığım çalışanlarına, alış-verişlerinde belgesini alan tüm bilinçli tüketicilere, tüm mükelleflerimiz ile Muhasebeci ve Mali Müşavir meslektaşlarımıza hayırlara vesile olması temennisiyle vergi haftalarını kutluyor, değerli mükelleflerimize bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.02.2014 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.