20 Şubat 2022 Pazar 22:03
Ağrı'da yaban hayvanları unutulmadı, doğaya 500 kilo yem bırakıldı

Çetin kış şartlarının hakim olduğu Ağrı'da, jandarma, Milli Parklar ve Doğa Koruma Müdürlüğü ile Kızılay ekipleri, yaban hayvanları için doğaya 500 kilo yem bıraktı.

Yaban hayvanlarının fazla olduğu Hamur ile Tutak ilçeleri arasındaki dağlık bölgeye giden ekipler, karla kaplı bölgede yürüyerek belirledikleri noktalara yem bıraktılar. İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile Türk Kızılay gönüllüleri, karla kaplanan doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için çalışma başlattı. Kar kalınlığının yer yer bir metreyi bulduğu bölgede yemleme çalışması yaptı. Arazide dizlerine kadar kara batan görevliler, alana yem bıraktı.

Son Güncelleme: 20.02.2022 22:31
Anahtar Kelimeler:
Ağrı HaberYaban Hayvanlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.