13 Aralık 2020 Pazar 16:46
Ağrı’da Yakalanan Koyun Hırsızları Serbest!

Ağrı’da yakalanan koyun hırsızları serbest bırakıldı

Edinilen bilgiye göre, birkaç gün önce Ağrı'nın Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir ahıra giren ve 40 koyun çalan şahıs için Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Konu hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan 40 saatlik güvenlik kamerası çalışma neticesinde hayvanların 40………8 plakalı araçla taşındığı tespit edilmesi üzerine düğmeye basıldı ve operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda koyunların taşındığı aracın S.S. isimli şahsa ait olduğu ve koyunları E.A. isimli şahsın evine teslim ettiği öğrenildi. E.A'nın ikametinde yapılan aramada koyunların yarısına yakınının burada olduğu ve ele geçirilen koyunların sahipleri C.K. ye teslim edildiği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, koyunların bulunduğu ikametin sahibi S.S. ile aracın sahibi E.A. gözaltına alındığı belirtildi. E.A. sorgusunun ardından serbest bırakılırken S.S. ise Emniyette gerçekleştirilen işlemlerinden sonra çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.