25 Haziran 2020 Perşembe 00:45
Ağrı'da yapılması planlanan projeler başlıyor

Ağrı'da yapılması planlanan projeler başlıyor


Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la yaptığı görüşmeden sonra kentte daha önceden yapılması planlanan belediye binası, ordu evi, ahırlar ve Murat Vadi projelerinin yapımına başlanacağını duyurdu.

Başkan Savcı Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılacak yeni projeler hakkında Ağrı halkına müjdeler verdi. 

Ağrı Belediye Başkan Savcı Sayan, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve ilgili genel müdürleriyle verimli bir toplantı yaptık. Ağrı Belediye Başkanlığı binası, Ordu Evi, Ahırlar ve Murat nehri Vadi projeleri, Fırat ve 100. yıl kentsel dönüşüm projelerine başlıyoruz. 

Ayrıca gerekli araçları aldık. Teşekkürler Sayın Bakanım." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.06.2020 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-06-25 21:13:42

Elini çabuk tut erken seçim kapıda ne kadar küpünü doldursan senin için yandaş lar için iyidir ınanın sonunuz geldi kaçacak delik arayacaksiniz

Avatar
vatandaş 2020-06-25 21:17:57

Neden şehir 4 koldan gelişmiyor çünkü iktidara yakın kişilerin nerede arsası varsa rant neredeyse oraya yatırım yapılıyor kırık köprü,eski mezarlık,ceza evi oralar sanki bu şehire ait yerler değil hep batı hep erzurum tarafı uyan halkım uyan yeter de...