30 Ocak 2020 Perşembe 11:58
Ağrı'da yardım yüklü TIR dualarla yola çıktı

Kızılay Ağrı Şubesi tarafından Elâzığ ve Malatya'daki depremzedeler için başlatılan kampanyada, yapılan yardımlar deprem bölgesine gönderildi.

İl merkezi ve ilçelerdeki vatandaşlar ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği kampanyada elde edilen battaniye, ısıtıcı, kışlık kıyafet, bebek bezleri gibi ihtiyaç malzemeleri Kızılay gönüllülerince TIR'a yüklendi.

Kızılay bahçesinde düzenlenen organizasyona Ağrı Belediye Başkan Vekili Musa Kazım Şahin, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Uğur, Kızılay Ağrı Şubesi Başkanı Orhan Tatlı, çeşitli kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun dua okumasının ardından yola çıkan yardım yüklü TIR, depremzedelere ulaştırılacak.

Bir açıklama yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, kendilerine destek veren Valilik, Belediye, AFAD ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Tatlı, "Kızılay Ağrı olarak ne yapalım diye düşünürken vatandaşlar bize yardım kampanyası başlattırdı. Vatandaşların tamamı 'Biz ne yapabiliriz?', 'Oradaki kardeşlerimize ne gönderebiliriz?' diyerek geldiler. Onlar kampanyayı başlattı, bizler de aracı olduk. Kumbaralarındaki paralarını getiren küçük kızlarımız vardı. Küçük çocukları düşünerek onlara çikolatalar getiren ablalarımız vardı. Çeyizindeki yatak, yorgan ve battaniyeleri depremzedelere ulaştırmamız için bize getiren kardeşlerimiz vardı." dedi.

Son Güncelleme: 30.01.2020 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.