06 Mart 2023 Pazartesi 02:45
Ağrı'da yaşanan trafik kazalarında 9 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Ağrı-Taşlıçay yolu üzeri Murat köyü mevkiinde meydana gelen ilk olayda, Furkan K. idaresindeki 34 JJ 7781 plakalı otomobil, yoldan çıkan Ersin A.'nın kullandığı 34 UB 3905 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile Hanefi G., Rabia Selim K., Murat ve Hasret A. yaralandı.

Ardından aynı mevkide meydana gelen bir başka kazada ise Kasım B.'nin kullandığı 04 T 0046 plakalı ticari taksi ile Yunus D. idaresindeki plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç çarpıştı. Bu kazada da 2 sürücü ile bir kişi yaralandı. Ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan toplam 9 yaralının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.03.2023 02:49
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazalarıAğrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.