22 Mart 2014 Cumartesi 16:14
Ağrı'da Yaşlılar Haftası Kutlamaları

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu zemin katında gerçekleşen 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kutlama programına Ağrı Halk Sağlığı Müdür yardımcısı uzman Doktor Seniha Mutlukonuk, Psikolog Dilek Yalçın, Çocuk Gelişimi uzmanı Esra İşcen, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Aydın Zor ile çok sayıda öğrenci ve yaşlı vatandaşlar katıldı. Huzurevinde kalan yaşlı insanların getirildiği etkinlikte öğrenciler ve yaşlı insanlar gönüllerince halaylar çekip, şarkılarla eğlendiler. Kutlama programında konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor, gençlerin enerjisine sahip yetmiş, seksen yaşlarında nice insanları tanıdığını ifade ederek, “Yaşayan her insan için farklı mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımıza onların sorunlarına sahip çıkmak bizlerin insanlık görevidir. Aslında insan kendini hissettiği yaştadır. Ninelerimiz, dedelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bence yılda bir hafta değil, her an her dakika onlarla birlikte olmalıyız, onların öğütleri, fikirlerini ve hayır dualarını almalıyız. Tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyorum.” dedi.

Program İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Yaşlı Bakımı bölümü öğrencilerinin huzurevinde kalan yaşlılara dağıttığı karanfil ve hediyelerle son buldu.












Son Güncelleme: 22.03.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.