26 Kasım 2021 Cuma 21:31
Ağrı’da ‘Yılın Öğretmeni’ seçilen Mustafa Taştan, Cumhurbaşkanıyla Görüştü

Ağrı'da öğretmenlik yapan ve ‘Yılın Öğretmeni' seçilen Mustafa Taştan, Öğretmenler Gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Ağrı'da, Cumhuriyet İlkokulunda okul müdürü olarak göre yapan ve ‘Yılın Öğretmeni' olarak seçilen Mustafa Taştan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ev sahipliğinde 81 ilden katılan öğretmenle beraber Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. 81 il arasından Ağrı'yı temsil eden Mustafa Taştan, hem mesleki çevresinin hem de çocukların kaliteli çalışmalara erişimine katkı sunan, görev aldığı projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta eğitime katkı sağladığı için tebrik edildi.

Son Güncelleme: 26.11.2021 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.