27 Şubat 2014 Perşembe 14:37
AĞRIDA YOLCU OTOBÜSÜNDE UYUŞTUCU MADDE

Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde, yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirdi.

 

         Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince “Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda bir yolcu otobüsünde 5 kilo 356 gr metamfetamin adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinden yapılan açıklamada ; elde edilen istihbari bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde; 23.02.2014 günü çevreyolu üzerinde uygulama yapılmaya başlanıldığını ve Sürücülüğünü S.D. isimli sahsın yaptığı yolcu otobüsü uygulama noktasında durdurulduğunu ve Ağrı 1. Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden otobüste arama yapıldığını bildirdi.

 

MANAS isimli dedektör köpekle uzaktan çantalar üzerinde kontroller yapıldı. Dedektör köpeğin bir çantaya aktif tepki vermesi üzerine çanta içerisinde yapılan aramada; Vasat bir uyuşturucu maddeden 8 kat daha etkili olan toplam 5 kilo 356 gr metamfetamin adlı uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bildirildi.

 

Çantanın sahibi olduğu tespit edilen 3 Afganistan vatandaşı ise gözaltına alındı.






Son Güncelleme: 27.02.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.