23 Temmuz 2021 Cuma 10:21
Ağrı'da Yüzlerce Aileye Et Dağıtıldı!

Yılın her ayı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Umut Kervanı, Kurban Bayramı münasebetiyle Ağrı'da kestiği kurbanların etlerini ihtiyaç sahibi 500 aileye dağıttı.

Ağrı Umut Kervanı, hayırseverlerin vekalet yolu ile kurban bağışını büyük bir özveri ile kesimini yapıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Kesilen kurbanlar, daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere, vakıf gönüllüleri aracılığı ile ulaştırıldı.

Yapılan çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Ağrı Umut Kervanı Yardım Derneği Başkanı Suat Çelik, "İhtiyaç sahibi ailelerle dayanışma kapsamında yaptığımız çalışmaların Kurban bayramı ayağında hayırsever Ağrı halkından aldığımız hisseleri üye ve gönüllü kardeşlerimizin özverili çalışmalarıyla bugün kesimleri gerçekleştirdik. Daha önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere her paket ikişer kilo olacak şekilde 500 aileye et yardımını gerçekleştirdik. Ailelerin bayram mutluluğuna vesile olan tüm hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun." dedi.

Son Güncelleme: 23.07.2021 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.