13 Aralık 2016 Salı 09:29
Ağrı'da Yüzlerce Araç İstanbul Saldırısına Tepki İçin Yollara Çıktı

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler
Ağrı'da sürücüler, İstanbul'daki terör saldırısına tepki amacıyla araçlarına Türk bayrakları asarak konvoy oluşturdu

AĞRI - Ağrı'da sürücüler, İstanbul'daki terör saldırısına oluşturdukları konvoyla tepki gösterdi.

Fırat Mahallesi Hayrettin Atmaca Bulvarı'nda toplanan grup, Türk bayrakları astıkları traktör, minibüs ve otomobilleri ile korna çalarak kentte tur attı.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup da "Kahrolsun PKK", ''Polise kalkan eller kırılsın'' ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Eski AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Alim Aktaş, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısını Ağrılılar olarak lanetlediklerini söyledi.

Saldırıya konvoy oluşturarak tepki gösterdiklerini belirten Aktaş, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığımız 15 Temmuz ruhunu yeniden yaşamak istedik. Uzun süredir gündemde olan Anayasa değişikliğinin MHP ile işbirliği çerçevesinde meclise gelmesinin hemen akabinde terör örgütü PKK'nın uzantısı olan TAK'ın yaptığı bu vahşi saldırıdan sonra Türkiye geneli milli birlik ve beraberlik resmen seferberlik halinde ilan edilmiştir."

Terör örgütlerini ve onun uzantılarını yok edeceklerini ifade eden Aktaş, "Bunlar yıllardır bu bölgeye kene gibi yapışmış ve damarları tıkayan yapılardır. Bunların halka hizmeti ya da halkın yanında olma gibi bir amaçları yoktur. Milletimizin başı sağolsun." dedi.

 

agrida-yuzlerce-arac-istanbul-saldirisina-tepki-icin-yollara-cikti.jpgagrida-yuzlerce-arac-istanbul-saldirisina-tepki-icin-yollara-cikti-001.jpgagrida-yuzlerce-arac-istanbul-saldirisina-tepki-icin-yollara-cikti-002.jpgagrida-yuzlerce-arac-istanbul-saldirisina-tepki-icin-yollara-cikti-003.jpgagrida-yuzlerce-arac-istanbul-saldirisina-tepki-icin-yollara-cikti-004.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.