08 Mart 2022 Salı 16:33
Ağrı’da zabıta ekipleri yağ ve fahiş fiyat denetimi yaptı

Ağrı Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinde saha sorumluluğunda bulunan marketlerde temel gıda ürünlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ağrı Belediyesi zabıta ekipleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir" ifadelerine karşın marketlerde karşılaşılabilecek usulsüz fiyat artışlarının önüne geçmek için harekete geçti.

Zabıta ekipleri denetimde bulundukları marketlerdeki reyonları gezerek, gıda ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artışlarından raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlığa kadar birçok konuda detaylı denetimde bulundu.

Son Güncelleme: 08.03.2022 16:37
Anahtar Kelimeler:
Fahiş Fiyat Denetimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
T. Beyaztaş 2022-03-09 20:38:18

Zamdan dolayı petrol istasyonlarını ne zaman denetleyeceksin. Serbest piyasa denen bir uygulama vardı ne oldu.