01 Ağustos 2021 Pazar 00:02
Ağrı'dan Antalya'ya Destek

Ağrı Belediyesi bünyesindeki iş makinesi ile İl Özel İdaresi bünyesinde iş makinesi, Antalya'daki yangınlara destek olmak amacıyla yola çıktı.

Antalya'da başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan yangına müdahale çalışmaları sürüyor. Yangına müdahale için bölgeye çevre illerden destek gönderilirken, bir destek de Valilik İl Özel İdare ve Ağrı Belediyesinden geldi. İl Özel İdareye ait iş makineleri ve Ağrı Belediyesine ait iş makinesi Antalya'daki yangına müdahale etmek amacıyla yola çıktı. Hamur, Diyadin ve Doğubeyazıt Belediyeleri de araç desteğinde bulundu. Araçların, personellerle birlikte yola çıktığını söyleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ihtiyaç duyulması halinde desteklere devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 01.08.2021 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.