23 Nisan 2014 Çarşamba 20:37
AĞRIDAN SOMALİYE SU KUYUSU

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD) Somali'de ilk su kuyusunu açtırdı.

 

 Dernek Başkanı Mehmet ASLAN; Hayırseverler ile yardıma muhtaç kardeşlerimiz arasında köprü olma gayesini kendisine görev edinen Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD)'ın , ümmet coğrafyasının genelinde yaşanan açlık, yoksulluk, haksızlık, zulüm gibi sorunlara kendi yakın çevresinden başlayarak kayıtsız kalmamayı kendine amaç edinmiştir dedi.

 

Son olarak kuraklığın hakim olduğu ülkeler de yaşamak için en temel ihtiyaç olan Suyu bile bulamayan insanlar için "SU KUYUSU PROJESİ" başlatmıştık.

 

            Ağrı halkının hayır işlerinde her zaman destekçileri olduğunu belirten İHYAD Başkanı ASLAN  , ilimizde düzenli olarak yaptığımız yardım çalışmalarıyla halkımızın güvenini kazanıyoruz ve bu vesile ile yaptığımız yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımıza da yoğun destek alıyoruz.

 

            Şimdi ise Başlatmış olduğumuz Su Kuyusu Projelerimizle Kısa sürede Somali'de Suya hasret kardeşlerimize ilk Su Kuyumuzu açtırdık. Allah'a Şükürler olsun şimdi ikinci Su Kuyumuzu da Arakan'da ki kardeşlerimize açtırıyoruz ve çok kısa sürede oda bitiyor inşaallah.

 

 

            Dernek üyelerimizin yoğun çalışması ve Ağrı halkının desteği ile çok güzel işler yapıyoruz. Zaman içerisinde bitirdiğimiz projelerimizi basın aracılığı ile siz değerli hayırseverlerimize duyuracağız. Uluslararası çalışmaları birlikte yaptığımız SADAKA TAŞI derneğine de teşekkür ederiz.

 

 

Şuan da devam eden projelerimize destek olmak isteyen hayırseverlerimiz Bize ulaşmak için Derneğimizin irtibat bürosunu ziyaret edebilir, dilerse aşağıda belirteceğimiz telefon veya e-mail adreslerinden bize ulaşa bilirler.

 

insanihareket@gmail.com - www.insanihareket.org

0542 544 02 60 - 0530 500 04 24 - 0532 517 51 64

 

   Devam EDEN Projelerimiz

 

1 - Katarak Ameliyatı  ( 175 TL Bir Kişi )

 

2- Kardeş Aile Kampanyası  ( 100 Tl Bir Aileye Aylık Bedel )

 

3 - Su Kuyusu Açtırma Proje ( Ülkelere Göre -Tercihe Bağlı )

 

4 - Aylık Kumanya Dağıtımı ( 70 Tl Bir Paket Bedeli )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 24.04.2014 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.