09 Mart 2017 Perşembe 12:20
Ağrı'lı Atletler Türkiye Şampiyonu Oldu

5 Mart 2017 tarihinde Malatya’da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar ve Gençler ( Kız – Erkek ) Kros Türkiye birinciliği yarışlarında 51’den il 114 takım 745 sporcunun yarıştı. Ağrı’dan yarışmaya katılan Spor Lisesi Genç Erkeklerde A grubunda Türkiye Şampiyonu oldu.

İl Müdürü Alp, Türkiye Şampiyonlarını Tebrik Etti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Malatya’da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar ve Gençler ( Kız – Erkek ) Kros Türkiye birinciliği yarışlarında Türkiye Şampiyonu olan Ağrı’lı sporcuları, okul müdür yardımcısı Barış Çetin ve antrenörleri Abdurrahman Kara ile makamında ağırlayarak tebrik etti.

Alp, Malatya’da düzenlenen atletizm yarışmasında, sizler Ağrı’nın değil Türkiye’nin ve en önemlisi bizim gururumuz oldunuz. Madden ve manen her konuda yanınızda olacağız. Elde etmiş olduğunuz başarıdan dolayı sizi ve antrenörlerinizi tebrik ediyoruz dedi.

agri’li-atletler-turkiye-sampiyonu-oldu.jpgagri’li-atletler-turkiye-sampiyonu-oldu-001.jpgagri’li-atletler-turkiye-sampiyonu-oldu-002.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.