10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:01
Ağrılı Genç Ak Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Oldu!

Erdal AksoyBeylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı oldu

Daha önce Ak Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olan Erdal Aksoy, İstanbul İl Başkanlığının Aldığı Karar ile Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi.

Aksoy devir teslim töreninde bir önceki Başkan Nurullah AkanaÇalışmalarından dolayı plaket takdim ederek görevi kendisinden devraldı.

Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise: " Ak Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Nurullah Akan Başkanımızın, İstanbul İl Başkanlığımız ile yapılan istişareler sonucunda görevini İlçe Başkan Vekili olan Erdal Aksoy Başkanımıza devretmiştir.

Nurullah Akan Başkanımıza devir teslim töreninde kedisine yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür edip plaket takdim ettik.

Yeni görevinde de Erdal Aksoy Başkanımıza başarılar diliyoruz." denildi.

Son Güncelleme: 11.08.2020 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.