29 Kasım 2020 Pazar 13:00
Ağrı’lı Genç Önce Cinayet İşledi sonra İntihar Etti

Ağrı’lı Genç Önce Cinayet İşledi sonra İntihar Etti

Trabzon’da ikamet eden Yılmaz Sara, yalnız olan Nagihan K. ile ilgilenmeye başladı. Bir süre sonra Nagihan K. Sara’nın hislerine karşılık vermedi.

Aradan geçen günlerin ardından da Nagihan K. eski eşi ile yeniden evlendi.

Nagihan K.’nın eski eşiyle yeniden evlenme haberinin üzerine deliye dönen Yılmaz Sara isimli şahıs, Trabzon’dan Bursa’ya geldi.

İddiaya göre Bursa’da bir kiralama işletmesinden araç kiralayan şahıs, daha sonra İnegöl’e geldi. İnegöl’den normal kapıdan girmeye çalışan fakat başaramayan şahıs, daha sonra ise merdivenle ikinci katın balkonuna çıktı.

İKİ ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE…

Balkondan eve giren şahıs, iki çocuğunun önünde Nagihan K.’yı silahla öldürdü. Sonrasında ise intihar ederek kendi hayatına da son verdi.

Trabzon’dan İnegöl’e geldiği öğrenilen Yılmaz Sara’nın, aslen Ağrılı olduğu öğrenildi.

SAVCI KARARI BOZDU OTOPSİ İSTEDİ

Öte yandan Nagihan K.’nın cenaze İnegöl’de bulunan özel bir hastaneden ailesine verildi. Kararı bozan Cumhuriyet Savcısı cenazenin Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesini istedi.

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yeniden incelenen cenaze Ailesine teslim edildi.

Son Güncelleme: 29.11.2020 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
musa özhan 2020-11-29 15:57:25

nalet olsun senin gibi ağrılıya

Avatar
Yasin 2020-11-30 19:00:49

Geber köpek kanı beşkurş etmez......

Avatar
GÖKSEL 2020-12-01 21:48:41

ŞEREFSİZ HERİF OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ AĞRILI

Avatar
Baron van 2021-07-10 01:59:03

Musa Özhan yaşın cakali göksel götün siz bilmeden oradan konuşmayın o benim eski elamanim adam gibi adamdı nasıl böyle bişey yaptı bende şaşkınım şimdi siz ağrılı değilsiniz cakallar