09 Mart 2017 Perşembe 12:38
Ağrı'lı Genç Taekwondocu Hacer Türkiye 3.Sü Oldu

1-4 Mart 2017 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası gerçekleştirildi.

Türkiye Tekvando Federasyonu ile Alanya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Tekvando Ümitler Türkiye Şampiyonası Alanya’da yapıldı. Atatürk Spor Salonu’nda 5 gün süren ve 70 ilden 800’ü erkek 1550 sporcunun katıldığı turnuvada Ağrı’lı genç sporcu Hacer Orgarun 62 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Milli sporcu Hacer Orgarun ve Milli antrenör Önder Alpaslan ile birlikte makamında ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti.

Alp burada yapmış olduğu açıklamada; Taekwondo branşımız İlimizdeki en başarılı branşlarımızdan birisidir. Bu başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin gururunu ve mutluluğunu bizlere yaşatan sporcumuz Hacer Orgarun’u ve antrenörü Önder Alpaslan’ı dolayı tebrik ediyorum’’ dedi.

agri’li-genc-taekwondocu-hacer-turkiye-3.su-oldu.jpgagri’li-genc-taekwondocu-hacer-turkiye-3.su-oldu-001.jpgagri’li-genc-taekwondocu-hacer-turkiye-3.su-oldu-002.jpgagri’li-genc-taekwondocu-hacer-turkiye-3.su-oldu-003.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.