22 Ocak 2021 Cuma 11:30
Ağrılı Hayırsever Abdulkerim Bilgiç Arsasını TDV'ye Bağışladı

Arsa bağışını kabul eden TDV Ağrı Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Tandoğan Topçu, arsayı bağışlayan Abdulkerim Bilgiç’e teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Diyanet Vakfı hayırsever vatandaşlarımızın bu gibi arsa bağışlarını bölge ihtiyacını gözeterek en verimli şekildedin hizmetlerinde kullanarak vatandaşlarımızın istifade etmesini sağlamaktadır.

Dinimiz bizlere hayır işlerinde harcanan malın azalmadığını öğretmektedir. Rabbimizin de Hadid suresinde açıkça bildirdiği gibi “Kim Allah’a güzel bir borç verirse Allah bunu fazlasıyla öder. Ayrıca ona pek değerli bir ödül de vardır.” Hayır işinde verilende yapılanda ahiret için yatırımdır.

Biz Müslümanlar dinimizden öğrendiğimiz şekilde akıllı yatırımcı olmalı ve malımızı Allah yolunda iyilik için kullanmalıyız.”

Müftü Topçu, temsilen bağış sahibinin oğlu Ahmet Bilgiç’e TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık tarafından gönderilenteşekkür belgesini takdim ederek tüm hayırseverleri böyle anlamlı bağışlarda bulunmaya davet etti.

Son Güncelleme: 22.01.2021 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.