25 Ocak 2018 Perşembe 14:26
Ağrılı Hayırsever İşadamından Otogarda Kalan Göçmenlere Yemek Yardımı

Ağrılı hayırsever işadamı ağrı otogarda bulunan göçmenlerin yardıma ihtiyaçları olduğunu düşünerek yemek yardımında bulundu. Dün akşam saatlerinde Ağrı otogara yardımda bulunmak için ailesi ile gelen işadamı orada bulunan göçmenlerin hayır duasını aldı. Yemek dağıtımında adeta izdiham yaşanmasının ardından Ağrı'da Haber muhabirlerine konuşan hayırsever işadamı:

"Durum gördüğünüz kadar vahim. Buna bir çözüm yolu bulunması ve devlet yetkililerinin bu konuda hızlı bir şekilde önlem almasını temenni ediyorum. Ayrıca Ağrıda bulunan durumu yerinde olan abilerimin kardeşlerimin bu tür yardımlarda bulunmasını istiyorum. Evimde 3 çeşit yemek yerken burada ki insanların aç kalmasına gerçekten gönlüm razı değil. " dedi.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in hadis-i şerifin'de "Komşusu açken, tok yatan bizden değildir" buyurmasına değinerek:

"Tüm durumu yerinde olan insanların bu kardeşlerimize az da olsa elinden geldiğince yardım etmelerini temenni ediyorum. Vicdanları rahat uyumalarını tavsiye ediyorum. Allah yardım edenlerin yardımlarını kabul edip sayılarını arttırsın." dedi.

Hayırsever işadamını örnek davranışından dolayı Ağrı'da Haber ailesi olarak kutlar ve kendisininde dediği gibi böyle insanların sayılarının artmasını temenni ederiz.

Son Güncelleme: 25.01.2018 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet askar 2018-01-25 15:50:06

Allah bu yardımı yapandan razı olsun. hiç birimizin aklına gelmezdi ama inşaAllah onun sayesinde bize öncülük eder ve bunungibi bir çok hayıur severin yardımda bulunmasını temenni ederim inşaAllah.