18 Aralık 2020 Cuma 17:42
Ağrılı İşçi İlk İş Gününde İş Kazasında Yaşamını Kaybetti

Ağrılı İşçi İlk İş Gününde İş Kazasında Yaşamını Kaybetti

Ağrı'nın Patnos İlçesinden yeni düğün yapan çocuğunun borçlarını ödemek için Bilecik' e inşaatta çalışmaya gidem baba ilk iş gününde iş kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Ağrının Patnos İlçesi Serhat Mahallesinde ikamet eden Mehmet Nurettin Kaya Yeni evlendirdiği oğlunun düğün borçları için çalışmaya gittiği Bilecikte inşaatın 5. katından düşerek yaşamını yitirdi. Önceki gün Bilecikte taşeron olarak  iş yapan bir hemşerisinin çağrısı üzerine ekonomik kriz  nedeni ile kentte iş bulamadığından il dışına çalışmaya gidem Mehmet Nurettin Kaya dün çalışacağı şantiyeye gitti.

Dün ulaştığı şantiyede bugün iş başı yapan talihsiz işçi yaşadığı iş kazası sonucu 5.kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Görgü tanıklarının İş güvenliğinin olmadığını ifade ettiği inşaatta kalıp işçisi olarak bugün işe başlayan Kaya 5. kattan düşerek hayatını kaybetmesi sonrası Cenazesinin memleketi Patnos'a getirilmesi için araç tahsis edilmemesi üzerine Ankaradan gelen cenaze nakil aracı ile defnedilmek üzere Ağrının Patnos ilçesine doğru yola çıkarıldı. Mehmet Nurettin Kayanın cenazesinin yarin Ağrının Patnos ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 19.12.2020 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fırat Uçar 2020-12-21 08:58:57

RABBIM mekanini Cennet eylesin insAllah