17 Ağustos 2018 Cuma 15:15
Ağrılı Şehit Tuncay Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Doğan'ın (27), cenazesi Ağrı'da gözyaşları ile karşılandı. Şehidin tabutuna sarılan ailesi, ağıtlar yaktı.

Şehit Doğan için Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda Vali Süleyman Süleyman Elban, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, şehidin ailesi, daire müdürleri ve askerler karşıladı. Şehit Doğan'ın naaşı uçaktan alınarak silah arkadaşlarının omzunda katafalka konuldu. Şehidin özgeçmişi okunarak İl Müftüsü Tandoğan Topçu tarafından dua edildi. Şehidin naaşı daha sonra cenaze aracına konularak baba ocağı olan Eleşkirt ilçesine bağlı Yanıkdere köyüne getirildi.

Şehit Doğan'ın naaşı cuma namazını müteakip kılınan namazın ardından helallik alınarak gözyaşları içerisinde köy mezarlığında defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.