13 Nisan 2017 Perşembe 20:18
Ağrı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümünde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Ağrı Belediyesi, kentin kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla hafta boyunca, tiyatro, konferans, panel, ses yarışması ve konserler düzenleyecek.

Ağrı Kültür ve Kongre Salonu'nda düzenlenen etkinlikler kapsamında "Ağrı Starını Arıyor" konulu ses yarışması düzenlendi.

Ses yarışmasında birinci olan Deniz Kaya, ikinci olan Hakan Akdağ ve üçüncü olan Zafer Sarı'ya ödülleri Belediye Başkanvekili Vali Musa Işın tarafından verildi. 

 

 

agrinin-dusman-isgalinden-kurtulusunun-yil-donumunde-cesitli-etkinlikler-duzenlendi.jpgagrinin-dusman-isgalinden-kurtulusunun-yil-donumunde-cesitli-etkinlikler-duzenlendi-001.jpgagrinin-dusman-isgalinden-kurtulusunun-yil-donumunde-cesitli-etkinlikler-duzenlendi-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.