12 Aralık 2019 Perşembe 10:11
Ağrı’nın Üniversiteli Gençleriyle "İŞKUR KAMPÜSTE" Etkinliği

Ağrı’ nın Üniversiteli Gençleriyle İŞKUR KAMPÜSTE

"İŞKUR Kampüste" etkinliği kapsamında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde gençlerle kendi merkezlerinde bir araya gelerek İŞKUR’un üniversiteli gençlere yönelik faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

İŞKUR olarak üniversiteli öğrencilere İş Hayatında deneyim kazanmaları amacıyla İl Müdürü Gıyas GÜVEN ve İş ve Meslek Danışmanları tarafından Sosyal Çalışma Programı, İşbaşı Eğitim Programı, Mesleki Eğitim Kursları, Staj, Mülakat Teknikleri, CV Hazırlama, vb. İş dünyasına yönelik hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi verilmiştir.


Kurumumuz tarafından düzenlenen “ İŞKUR KAMPÜSTE “ etkinliğine öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. İl Müdürümüz Sayın Gıyas GÜVEN , İş ve Meslek danışmanlarımız İŞKUR Standında, Üniversitenin yemekhanesinde, öğle yemeğinde ve kafeteryada gençlerle bir araya geldiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.