24 Ocak 2021 Pazar 19:40
Ağrı’yı Bu Akşam Saat 21:00 Tek Ses Olmaya Davet Ediyoruz!

Ağrı’yı Bu Akşam Tek Ses Olmaya Davet Ediyoruz!

Yaklaşık 550 bin nüfusa sahip olan Ağrı Türkiye’nin en az gelişim gösteren illerin başında geliyor.

Kış aylarını çok soğuk ve uzun geçiren Ağrı TÜİK verilerine göre ülkemizin konutta en fazla doğalgaz tüketen ilidir.

Ancak Ağrı Türkiye'nin gelir düzeyi en düşük ili olduğu halde maalesef en pahalı doğalgazını kullanıyor. Şehir olarak birçok dezavantajlı durumumuz olduğu halde 81 il içinde en yüksek fiyatlı doğalgazı kullanıyor olmamamıza itiraz ediyoruz.

Toplum olarak Pandemiden kaynaklı zor bir süreç yaşıyoruz bir de buna -30 derece soğukların yaşandığı ağır kış şartları eklenince halk olarak yüksek faturalı doğalgaz ve elektrik faturalarını ödemek imkansız hale geliyor.

Bizler Türkiye’nin en soğuk ilinde yaşayan Ağrı halkı olarak en pahalı doğalgazı kullanıyor olmamıza tepki göstermek ve bu durumun düzeltilmesi için bu akşam saat 21.00 de #AğrıMağdur başlıklı hastage çalışması yapacağız. Yetkililere çağrımız, bu duruma acilen müdahale etmeleri ve Ağrı halkı olarak yaşadığımız bu haksızlığın derhal giderilmesidir.

Sesimizi ilgili yerlere ulaştırabilmemiz için siz değerli STK’ları, Basın camiasını ve tüm duyarlı halkımızı bu akşam saat 21.00 de tek ses olmaya ve bu çalışmaya destek vermeye davet ediyoruz.

AĞRI SİVİL İNİSİYATİFİ

Son Güncelleme: 24.01.2021 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.