22 Nisan 2014 Salı 20:35
Ağrı'yı En İyi Anlatanlar Altınla Ödüllendirildi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısı ile "Ağrı'nın Turizm Değerleri" teması ile düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül takdiminde resim kategorisinde  Kuvai-Milliye İlk Okulu öğrencisi Melek Sarıdoğan,  Kompozisyon dalında Doğubayazıt Ahmed-i Hani Ortaokulu öğrencisi Bengisu Tekdemir ve Şiir dalında İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nuran Fidan birincilik ödülü olarak altınla ödüllendirildi.

 

Dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik  eden  İl Kültür ve Turizm Müdürü E.Muhsin Bulut, "Ağrı'yı anlatan eserleriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki yıllarda serhat şehrimiz güzel ilimize yapacağınız güzel icraatlarınızla hizmet edersiniz. " dedi.

 

Dereceye giren diğer öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Dereceye giren diğer öğrenciler  ise şöyle;  Resim dalı 2. İbrahim Çeçen İlkokulu  öğrencisi Elif Yaren Aşkoğlu,  Resim Dalı 3.  Doğubayazıt Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencisi Büşra Alkan, Şiir dalında 2. Şehit Er Vefa Ortaokulu öğrencisi Yeşim Ataş, 3. Balıksu Ortaokulu örencisi Nagihan Yıldırım, Kompozisyon dalı 2. Doğubayazıt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sultan Aksu, 3. Ağrı Anadolu Lisesi öğrencisi Kader Kaya oldu.






Son Güncelleme: 22.04.2014 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.