02 Nisan 2020 Perşembe 10:37
Ahmet GENÇ'in ’Kadrajın Öte Yüzü’ kitabı çıktı

Kadrajın Öte Yüzü’ çıktı
Ahmet Genç’in 20 yıllık haber öykülerinin yer aldığı ‘Kadrajın Öte Yüzü’ adlı eseri yayınlandı.

1999-2019 yılları arasında yer alan ve unutulmayan haberlerin öykülerin konu edilerek yer aldığı kitap Metamorfoz Yayın Grubu marka yayın konseptlerinden Mat Kitap’tan yayınlandı.


Kitapta tamamı haber olarak yayınlanmış öyküler ve perde arkasında yaşanan birçok olay ve konu yer alıyor. Kitabın tüm kitap sitelerinden satın alınabileceğini duyuran Ağrılı Gazeteci Ahmet Genç, bu zor günlerde evlerinde olan vatandaşların güzel zaman geçirmesine katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.


2 yıllık bir sürelik çalışmanın ardından bu kitabın çıktığına değinen Genç, “İhlas Haber Ajansı başta olmak üzere yerel medyada geçen 20 yıllık gazetecilik hayatımda yaşadığım ve habere yansıtamadığım tüm olayları bu kitapta birleştirerek anlatmaya çalıştım.

Korona virüsü nedeniyle dışarı çıkamayan ve evlerinde zaman geçiren tüm vatandaşların keyifle okuması dileğiyle kitabımız yayınlandı” ifadelerini kullandı.

Ahmet Genç Meslektaşarına hitaben;

Sevgili Meslektaşım;

Sizler gibi yıllarca alanda olan ve sizlerin yaşadığı tüm sıkıntıları yaşayan biri olarak bugün yaşadıklarımızı kitaplaştırmanın gururunu yaşıyorum. Bu kitap aslında sizin, hepimizin kitabı.

Çünkü içerisinde hepinizin bu bölgede yaşadığı zorluklar, duygular, acılar var.

Kitap çıkar, çıkmaz birçok arkadaşımız arayarak desteklerini illetiler. Hepinize minnettarım. Destek veren ve haber olarak kullanan yada kullanmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İyi ki Varsınız!

Hayırlı Çalışmalar Dilerim.

Ahmet Genç

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.