22 Aralık 2017 Cuma 13:53
A.İ.Ç.Ü. BESYO Öğrencilerinden Köy Okuluna Ziyaret

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Filiz YEŞİLDAL gözetiminde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Ağrı’nın Taşlıçay İlçesine bağlı Balçiçek Köyünde bulunan Şehit Er Bülent Afşin İlkokulu ile Aşağı Toklu Köyünde bulunan Aşağı Toklu İlkokullarını ziyaret etti.

BESYO öğrencilerihazırladıkları kırtasiye ve spor malzemeleri ile kıyafetleri ziyaret ettikleri okullardaki ilkokul öğrencilerine hediye etti. Ziyaret ettikleri okullardaki çocuklarla ilgilenen öğrencilerimiz sergiledikleri duyarlı davranışlarıyla takdir topladı.

Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, BESYO 4. sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdikleri faaliyetten ötürü kutlayarak, örnek davranışları için Öğr. Gör. Filiz YEŞİLDAL ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.12.2017 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.