29 Aralık 2022 Perşembe 00:38
AİÇÜ'de başarılı projeler üreten personellere teşekkür belgesi verildi

AİÇÜ Senato Toplantı Salonu'ndaki programa, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcıları, Üniversite Genel Sekreteri ile birlikte üç birimde görev yapan akademik ve idari personeller katıldı.

Belge takdim programında konuşan Prof. Dr. Karabulut, GreenMetric (Yeşil Ölçüm) 2022 Dünya Üniversiteler Genel Sıralamasında Üniversitemizin elde ettiği başarıda emeği geçen Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Engelsiz Üniversite alanında elde edilen başarılardaki katkılarından dolayı Yapı İşleri Daire Başkanlığı Engelsiz Üniversite Birimi, Kalite Koordinatörlüğü'nde görevli akademisyenlere, Üniversitemizin gelişimi noktasında ortaya koydukları çabalardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.