02 Haziran 2017 Cuma 10:23
A.İ.Ç.Ü'de Olimpiyat ve Dünya Kupası Pulları Sergilendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde spor temalı pulsergisi açıldı.

Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen serginin açılışını Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK,  Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet TEYFUR ve Ağrı Posta Telgraf Teşkilat (PTT) Baş Müdürü Sami ARLI yaptı.

Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fırat AKYÜZ gözetiminde Posta Hizmetleri Programı öğrencileri tarafından açılan ve yaklaşık 2 bin pulun yer aldığı sergide ağırlıklı olarak yurtdışı pulları ve 1940’lı yıllardan itibaren bugüne kadar ulaşan olimpiyat ve dünya kupası pulları sergilendi.

a.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-001.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-002.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-003.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-004.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-005.jpga.i.c.ude-olimpiyat-ve-dunya-kupasi-pullari-sergilendi-006.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.