06 Ocak 2017 Cuma 16:21
A.İ.Ç.Ü Eğitim Fakültesi 3D Eğitsel Oyun Etkinliği Düzenledi

Öğrencilerin öğrenme ortamlarını, 3D oyunlarının heyecan dolu dünyasına taşınması amaçlanan 3D Eğitsel Oyun teknolojileri etkinliğine Ağrı İmam Hatip Ortaokulu ve Alpaslan Ortaokulu öğretmenler ile öğrencileri katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü :

 Yrd. Doç. Dr. Aytürk Keleş, Yrd. Doç. Dr. Ali KELEŞ ve Öğr. Gör. İsak ÇEVİK, eğitim-öğretimi ile monotonlaşan sistemden kurtarıp teknolojinin sağlıklı kullanımıyla öğrencilerin hayatlarına renk katmalarını sağlayarak daha başarılı bir gelecek nesil yetişmesi amacıyla 3D Eğitsel Oyunlar geliştirerek Bilimsel gösteri etkinliği düzenledi.

Maddenin değişimi ve tanınması konusunda geliştirilen Fen 3D Eğitsel Oyun sayesinde öğrencilerin eğlenerek işledikleri konuyu daha basit ve kalıcı bir şekilde öğrendiklerini ifade ederlerken, diğer derslerinin de 3D Eğitsel Oyun kapsamında öğrenmek istediklerini dile getirdiler..

a.i.c.u-egitim-fakultesi-3d-egitsel-oyun-etkinligi-duzenledi.jpga.i.c.u-egitim-fakultesi-3d-egitsel-oyun-etkinligi-duzenledi-001.jpga.i.c.u-egitim-fakultesi-3d-egitsel-oyun-etkinligi-duzenledi-002.jpga.i.c.u-egitim-fakultesi-3d-egitsel-oyun-etkinligi-duzenledi-003.jpga.i.c.u-egitim-fakultesi-3d-egitsel-oyun-etkinligi-duzenledi-004.jpg
 

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.