06 Kasım 2018 Salı 17:44
AİÇÜ Eğitim Fakültesinde Öğretim Materyalleri Sergisi Açıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersi kapsamında "Öğretim Materyalleri" sergisi açtı.

Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen serginin açılışını Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin yaparken, sergiye Ağrı il ve ilçelerinde bulunan çok sayıda okul müdürü, öğretmenleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Doktor Öğretim ÜyesiMurat Çalışoğlu’nun gözetiminde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında hazırlanan sergide, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri ile İngilizce derslerine yönelik hazırlanan 85 öğretim materyali sergilendi. Konu anlatımlarını materyallerle destekleyerek hazırlayanöğrencilerimizinözgün tasarımları ilkokul öğrencilerinin büyük beğenisinitopladı.

Serginin sonunda, hazırlanan materyaller sergiye katılım sağlayan sınıf öğretmenlerine ve okullarına hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.