06 Mart 2021 Cumartesi 21:08
AİÇÜ ile Ağrı Valiliği Arasında Protokol İmzalandı

AİÇÜ ile Ağrı Valiliği arasında 'İş Birliği Protokolü' imzalandı

Ağrı Valisi Osman Varol ile AİÇÜ Rektörü Abdulhalik Karabulut tarafından imzalanan protokolle, '2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı' kapsamında afet farkındalık faaliyetleri, afet ve acil durum, sivil savunma faaliyetleri ve benzeri konularında işbirliği sağlanacak.

AİÇÜ Rektörü Abdulhalik Karabulut, "İmzalanan protokolle ülke düzeyinde afet ve acil durum farkındalığının artırılarak afet risklerinin azaltılmasına yönelik adımlar atılacaktır. Üniversitemizdeki akademisyen ve öğrencileri afet ve acil durumlara karşı bilgilendirmenin yanı sıra Valiliğin yürüteceği eğitim çalışmalarına katkı sağlanacak, '2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı' kapsamındaki faaliyetler eşgüdümlü olarak gerçekleştirilecektir." diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.