24 Haziran 2019 Pazartesi 16:19
AİÇÜ ile İran Bonab Üniversitesi arasında Protokol

AİÇÜ ile İran Bonab Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği

İran Bonab Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. HosseinPiri üniversiteler arası işbirliğini geliştirmek amacıylaAğrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. AbdulhalikKarabulut’u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında iki üniversite arasında akademik işbirliği, öğrenci değişimi, ortak bilimsel projelerin ve faaliyetlerin yürütülmesi gibi konuları kapsayan protokol imzalandı.

Aynı coğrafyayı paylaştığımız ve birçok ortak kültürel değere sahip olduğumuz İran’daki üniversitelerle işbirliğini geliştirmeye önem verdiklerini söyleyen AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut, nazik ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. HosseinPiri’ye teşekkür ederek kendilerini üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Prof.Dr. HosseinPiride üniversiteyi çok beğendiğini, özellikle Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı bilimsel alt yapısının çok iyi olduğunu söyleyerek kendilerine gösterilen misafirperverlikten ötürü Rektör Prof. Dr. Karabulut’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.