01 Haziran 2018 Cuma 17:50
AİÇÜ İslami İlimler Fakültesi mezun öğrencileri iftarda buluştu

AİÇÜ İslami ilimler fakültesi mezun öğrencileri iftarda  buluştu.

Özel bir Restorantta yapılan Dekanlik, İlim yayma cemiyeti ve gençlik spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği iftar buluşması  okunan Kuran  tilaveti ve ezan ile  başladı.

Yemekten sonra Prof.Dr. Adem YERINDE  yaptığı konuşmasında görevinin ilk mezunları olması dolayısı ile mutlu olduğunu aynı zamanda hüzünlü olduğunu ifade etti. Adem yerinde Öğrencilere mezun olduklarında toplumun din hizmetini karşılayacak olan imam, vaiz ve öğretmen adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasın da bilginin güç olduğu ve dolayısı ile Doğru bilgi ile Doğru hedefe ancak varilacagini söyledi. konuşmasının sonunda ilim yayma cemiyeti başkanı sayın Yılmaz sağın beye davete katkılarından dolayı  teşekkür ederek bitirdi.

Yemeğe fakülte dekan yardımcısı Yrd Doç İsmail şimşek ve öğretim görevlileri araştırma görevleri ve mezun olacak kız ve erkek öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 01.06.2018 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.