02 Kasım 2016 Çarşamba 17:56
AİÇÜ Okuyorum Kulübü Birlik ve Dirlik Adlı Konferans Düzenledi

2_512x768.jpgİslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda Okuyorum Öğrenci Kulübünün düzenlediği ‘Birlik ve Dirlik’ konferansına Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.aicu-okuyorum-kulubu-birlik-ve-dirlik-adli-konferans-duzenledi.jpgaicu-okuyorum-kulubu-birlik-ve-dirlik-adli-konferans-duzenledi-002.jpgaicu-okuyorum-kulubu-birlik-ve-dirlik-adli-konferans-duzenledi-003.jpg  

Türkiye 3’üncüsü Hafız Mahmut İDİ’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta konuşan Ağrı Müftüsü İbrahim GEMİCİ: “Birlik ve dirliğin yegane yolu İslam ve Kur’an’a sarılmaktır. Tek bir millete mürekkeb olan Müslümanların, ümmet şuurunu tehsis edebilmeleri için ilimle iştihak olmaları esastır” dedi.

Program, GEMİCİ’ninyöneltilen soruları cevaplandırmasıyla sona erdi. 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.