16 Mart 2017 Perşembe 12:00
A.İ.Ç.Ü. Osmanlı'da Mahremiyet Konulu Konferansı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Osmanlı’da Mahremiyet Konulu Konferansı Düzenlendi

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansa konuşmacı olarak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesiİslami İlimler Fakültesi öğretim elemanı Yrd. Doç. Dr. Sezai BEKDEMİR katıldı.

Programdakonuşan Yrd. Doç. Dr. BEKDEMİR, Osmanlı İmparatorluğunda Mahremiyet olgusunu, Ayetler ve Peygamberimizin yaşamından örnekler vererek anlattı.

Yrd. Doç. Dr. Sezai BEKDEMİR : “ Mahremiyet Hz.Adem ile Hz. Havva Validemizin dünyaya teşrifleriyle günümüze kadar devam etmektedir. Mahremiyetle beraber Allah korkusundan gelen haya duygusu yani utanma hissi sayesiyle insanlar örtünür ve Allahtan korkarlar. Her insanın ve her küçük çocuğun kalbinde haya hissi vardır bunu hissi öldürmeyin, yüceltin” dedi.

İslami İlimler Fakültesi Öğretim elemanı Yrd. Doc. Dr. AbdulcebbarKAVAK’ın Yrd. Doç. Dr. BEKDEMİR’e teşekkür plaket takdimi ile sonlandı.

a.i.c.u.-osmanli’da-mahremiyet-konulu-konferansi.jpga.i.c.u.-osmanli’da-mahremiyet-konulu-konferansi-001.jpga.i.c.u.-osmanli’da-mahremiyet-konulu-konferansi-002.jpga.i.c.u.-osmanli’da-mahremiyet-konulu-konferansi-003.jpga.i.c.u.-osmanli’da-mahremiyet-konulu-konferansi-004.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.