15 Nisan 2018 Pazar 15:20
A.İ.Ç.Ü. Rektörü Abdulhalik Karabulut Ağrı'nın Kurtuluş Bayramını Kutladı

Yayınladığı mesajda 15 Nisan tarihinin çok önemli ve özel olduğunu belirten Abdulhalik Karabulut:

"Medeniyetlerin geçiş noktası olan, farklı kültür ve inançları barış içinde bir arada yaşatan Ağrı İlimiz için, 15 Nisan 1918 tarihi çok özel ve çok önemli bir yere sahiptir.

Bu sene Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını idrak etmekteyiz. Bu kutlamalar hemen hemen ülkemizin her ilinde gerçekleştirilmektedir. Burada önemli olan bu kutlamaları yaparken tarihin derinliklerine gidebilmek, o yıllarda yaşanan acıları anlayabilmek ve bu acılardan ders çıkarabilmektir.

Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatan topraklarımızın her bir karışı için göğsünü siper eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, tüm Ağrılıların Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgi ve esenlikler diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.