11 Ağustos 2021 Çarşamba 19:19
AİÇÜ Rektörü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Alma'yı misafir etti

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'a nezaket ziyaretinde bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, AİÇÜ'nün yeni kurulan bir eğitim kurumu olmasına karşın bölgenin ve ülkemizin önemli üniversiteleri arasında yer aldığını söyledi.

Prof. Dr. Karabulut, fiziki imkânları, genç ve dinamik akademik personel kadrosu ile AİÇÜ'nün gelişimini ileri noktalara taşıdığını, yürütülen çalışmalar ve bilimsel yayınlarla çıtanın daha da üst sıralara taşınacağını söyledi.

Ziyarette, her iki üniversitenin önümüzdeki dönemlerde yapabileceği işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2021-08-14 20:46:39

Sayın ALMA’yı tebrik ediyorum. Kendileri Iğdır’da çok güzel çalışıyorlar. AİÇÜ rektörünün de kendilerini örnek almasını ve daha dirayetli ve disiplinli çalışmasını temenni ederim. Sayın KARABULUT, önceki rektörü aratıyor. Keşke böyle olmasa.